Tractaments oculars

La nostra àmplia experiència, des de 1995 al Prat, ens ha portat a continuar amb una consulta privada en la qual pretenem  donar un tracte proper ,humà  i  personalitzat als malalts oculars .
 
El Gabinet d’Oftalmologia col·labora amb centres dotats de la més alta tecnologia on realitzem les exploracions complementàries i la cirurgia que precisen els nostres pacients.
 
Tratamientos oculares

CATARACTES

La cataracta és l'opacificación total o parcial del cristal·lí
Tratamientos oculares

GLAUCOMA

El glaucoma és una malaltia dels ulls que es caracteritza generalment per l'augment patològic    de la pressió intraocular, per falta de drenatge de l'humor aquós i té com a condició final comuna unaneuropatía òptica que es caracteritza per la pèrdua progressiva de les fibres nervioses del nervi òptic i canvis en el seu aspecte.
Tratamientos oculares

CIRURGIA REFRACTIVA

La cirurgia refractiva és un conjunt de procediments quirúrgics que modifiquen l'anatomia de l'ull, especialment la còrnia, eliminant els defectes refractius de la miopia, hipermetropía i astigmatisme perquè no sigui necessari l'ús d'ulleres  o lents de contacte.
 
Tratamientos oculares

RETINA I MACULA

La retina és un teixit sensible a la llum situat en la superfície interior de l'ull. La llum que incideix en la retina desencadena una sèrie de fenòmens químics i elèctrics que finalment es tradueixen en impulsos nerviosos que són enviats cap al cervell pel nervi òptic.
Tratamientos oculares

MALALTIA OCULAR

L'ull és un òrgan sensorial complex i altament especialitzat que pot sofrir processos patològics interns i externs
com qualsevol altra part del nostre organisme: infeccions, inflamacions,  tumors, hipertensió, etc.
Tratamientos oculares

OFTALMOLOGIA GENERAL

Per saber una mica més: Què és un ull vague?. Què és un ull sec?. Què és la miopia, hipermetropía o l'astigmatisme?
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat